Geräte und Zubehör
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 portions
Zutaten
-
dried wakame seaweed flakes3 tsp
-
sweet potato peeled and cut into wedges (2 cm thick)500 g
-
extra virgin olive oil plus 20 g extra3 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
sesame seeds225 g
-
garlic clove1
-
onion cut into slices180 g
-
eggs2
-
tamari2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped10 sprigs
-
vegetable oil to fry
-
sauce of choice to serve
-
mixed salad leaves to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
75.6 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
1359.1 kJ /
323.6 kcal
Fett
30.7 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Yasai miso ramen
35 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min