Geräte und Zubehör
Sticky Sriracha tofu bowl
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Sticky Sriracha® tofu
-
firm tofu350 g
-
garlic cloves3
-
water200 g
-
tamari60 g
-
honey40 g
-
Sriracha sauce30 g
-
gluten free cornflour25 g
Veg and black rice bowl
-
black rice200 g
-
water1000 g
-
salt (optional)1 tsp
-
carrots (approx. 180 g), cut into batons2
-
broccolini (approx. 160 g)1 bunch
-
red cabbage shredded100 g
-
snow peas trimmed and cut into halves lengthways (diagonally)100 g
-
sesame oil1 tsp
-
black sesame seeds1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1501.8 mg
Eiweiß
18.1 g
Brennwert
1884.3 kJ /
448.5 kcal
Fett
10.9 g
Ballaststoffe
9.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hearty lentil chilli
50 Min
Satay noodle salad
35 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Couscous tahini bowl
30 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min