Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1015 kJ / 242 kcal
- Eiweiß
- 5.5 g
- Kohlenhydrate
- 24 g
- Fett
- 12.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.5 g
- Ballaststoffe
- 7.5 g
- Natrium
- 256.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Broccoli salad
10min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Mediterranean vegetable bake
50min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Spinach and feta galette
1h 50 min.
Mixed tomato and labne salad
24h 20min