Geräte und Zubehör
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
100.4 mg
Eiweiß
1.6 g
Brennwert
935.2 kJ /
223.5 kcal
Fett
20.8 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min