Geräte und Zubehör
Flaky salmon pie with herb dressing
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Salmon filling
-
eschalot1
-
fresh long red chilli trimmed1
-
pickled capers drained1 tbsp
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground black pepper2 pinches
-
eggs2
-
hot smoked salmon flaked into bite-size pieces300 - 400 g
-
olive oil spray (see Tip)
-
filo pastry8 sheets
-
panko breadcrumbs3 tbsp
-
sesame seeds2 tsp
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
salt2 pinches
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
867.8 mg
Eiweiß
24.7 g
Brennwert
1837.7 kJ /
437.6 kcal
Fett
28.3 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Open fish burgers
1 Std.
Salmon en croute
50 Min
Chilli crab pasta
35 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min