Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Terrine
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 230 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3 cm)
- 150 g white sparkling wine
- 350 g liquid chicken stock
- 3 sprig fresh thyme
- 1500 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 1 garlic clove
- 100 g eschalots
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 70 g pine nuts
- 100 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground pepper, to taste
- 10 slices prosciutto
Spiced pears
- 800 g pears, peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
- 100 g raw sugar
- 200 g apple cider vinegar
- 1 star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon quill
- 2 whole cloves
- 5 black peppercorns
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Brennwert
- 2039.4 kJ / 485.5 kcal
- Eiweiß
- 28.5 g
- Kohlenhydrate
- 27.3 g
- Fett
- 26.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.3 g
- Ballaststoffe
- 6.7 g
- Natrium
- 807.6 mg
Alternative Rezepte
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1小时 10 分钟
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Pears in red wine
3h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min