Geräte und Zubehör
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
4 portions
Zutaten
Chicken
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
ripe tomatoes cut into wedges150 g
-
roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces300 g
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces1 - 2
-
paprika2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried oregano1 ½ tsp
-
red wine vinegar20 g
-
white sugar15 g
-
ground black pepper½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
Rice
-
long grain white rice300 g
-
water800 g
-
salt1 tsp
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1766.8 mg
Eiweiß
43.2 g
Brennwert
2899 kJ /
690.2 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook (TM6) with blade cover
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with capsicum
45 menit
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 menit
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 menit
Hoisin pork bowl
45 menit
Aussie potato salad
1j 30 menit
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3j 40 menit
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4j 25 menit
Chinese pork with vegetables
1j 20 menit
Plaited pork pie
40 menit
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 menit
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 menit
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 menit