Geräte und Zubehör
Sausage sizzle with beer braised onions
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
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extra virgin olive oil20 g
-
salted butter10 g
-
brown onions (approx. 550 g), cut into halves, then cut into slices4
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
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beer of choice250 g
-
Dijon mustard20 g
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honey15 g
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sausages8
-
hot dog rolls (see Tips)8
-
barbecue sauce or sauce of choice, to serve (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1129.7 mg
Eiweiß
26.2 g
Brennwert
3047.9 kJ /
725.7 kcal
Fett
36.6 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
15.9 g
Kohlenhydrate
71.3 g
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