Geräte und Zubehör
Steamed orange puddings
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
Batter
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
raw sugar150 g
-
eggs3
-
self-raising flour200 g
-
salt1 pinch
-
buttermilk150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fresh thyme leaves only (optional)3 sprigs
-
water1000 g
Orange sauce
-
orange juice250 g
-
orange marmalade80 g
-
caster sugar20 g
-
oranges peeled and segmented2
-
unsalted butter40 g
-
orange liqueur (optional)20 g
-
whipped cream to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
243.6 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Fett
22.1 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Varoma: Global flavours
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Profiteroles
2 Std.
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3 Std. 30 Min
Crème brûlée
7 Std.
Homemade cheese slices
1 Std. 15 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Buttermilk scones
35 Min