
Geräte und Zubehör
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 24 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
dried adzuki beans200 g
-
water plus extra to soak500 g
-
fresh flat-leaf parsley3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
sesame seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
garlic clove1
-
lime peel no white pith1 piece
-
sea salt½ tsp
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)800 g
-
fresh ginger3 cm
-
kombu (see Tip)5 cm
-
butternut pumpkin peeled and cut into cubes (3 cm)500 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)2
-
fresh sweet corn kernels cut off the cob150 g
-
tamari plus extra to taste1 tbsp
-
lime cut into wedges, to serve1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
230.9 kcal /
966.2 kJ
Eiweiß
13.2 g
Fett
1.6 g
Kohlenhydrate
46.9 g
Ballaststoffe
11.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Natrium
396.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Complete layered meals
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland