Geräte und Zubehör
Melted Brie with basil and lemon pesto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
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garlic cloves2
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lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
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roasted pine nuts100 g
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fresh basil leaves only20 g
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sea salt to taste1 pinch
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water500 g
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Brie cheese or Camembert cheese125 g
-
cherry tomatoes on a vine, or grape tomatoes, on a vine250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
261.9 mg
Eiweiß
9.6 g
Brennwert
1159 kJ /
276 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Kohlenhydrate
2.3 g
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