Geräte und Zubehör
Russian beetroot salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
sauerkraut (optional)100 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (optional)20 g
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3 g
Brennwert
583 kJ /
139 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
3.3 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Tuscan bean soup
30 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Beetroot salad
10 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Sauerkraut salad
10 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min