Geräte und Zubehör
Pecan, apple and carrot pudding
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
Pudding
-
butter for greasing
-
pecan nuts plus extra for garnishing80 g
-
carrot cut into pieces80 g
-
red apple core removed and cut into quarters130 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon plus extra to sprinkle½ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
eggs2
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water1200 g
Syrup
-
pouring (whipping) cream70 g
-
raw sugar50 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
-
water1 tbsp
-
butter cut into cubes40 g
-
star anise2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
379.6 mg
Eiweiß
11.8 g
Brennwert
3485.3 kJ /
833 kcal
Fett
63.2 g
Ballaststoffe
8.1 g
gesättigte Fettsäuren
22.4 g
Kohlenhydrate
62.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Chia coconut bread
2h 40min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Black forest pudding
1h 15min
Stone fruit galettes
50min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Chewy pistachio biscuits
45min
Orange and almond cake
2h 20min
Zucchini slice
45min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min