Geräte und Zubehör
Gwinganna mushroom pâté
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
75.6 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
678.8 kJ /
162.2 kcal
Fett
14.2 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Hommus
15 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Indian spiced sweet potato soup
25 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min