Geräte und Zubehör
Tiraccino
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Mascarpone cream
-
eggs separated3
-
caster sugar120 g
-
mascarpone cheese250 g
Chocolate
-
dark chocolate broken into pieces30 g
Coffee syrup
-
strong brewed espresso coffee150 g
-
dry Marsala wine70 g
-
raw sugar40 g
Assembly
-
savoiardi biscuits150 g
-
full cream milk200 g
-
Dutch cocoa powder1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
255.2 mg
Eiweiß
10.5 g
Brennwert
1892.7 kJ /
452.4 kcal
Fett
22.9 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Kohlenhydrate
49.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Pecan, apple and carrot pudding
1 Std.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min