Thai watermelon salad

Thai watermelon salad

5.0 2 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 portions

Zutaten

Cucumber and radish pickle
  • eschalot
    1
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • fresh red chilli trimmed and cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • rice wine vinegar
    70 g
  • lime juice
    20 g
  • caster sugar
    20 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • radishes trimmed and thinly sliced
    4
  • Lebanese cucumber thinly sliced
    1
Coriander dressing
  • fresh coriander leaves only
    1 bunch
  • coconut cream
    100 g
  • lime juice
    20 g
  • fish sauce or gluten free soy sauce
    2 tsp
  • makrut lime leaves
    2
Salted cashews
  • caster sugar
    2 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • sesame seeds black and white
    2 tsp
  • raw cashews
    100 g
  • sesame oil
    1 tsp
Salad
  • watermelon rind removed and cut into wedges (see Tips)
    1000 g
  • fresh coriander leaves only
    5 sprigs
  • fresh mint leaves only
    5 sprigs
  • fresh red chilli trimmed and sliced, to garnish
    1

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 200.1 kcal / 837.2 kJ
Eiweiß 5.4 g
Fett 10.5 g
Kohlenhydrate 26.5 g
Ballaststoffe 5 g
gesättigte Fettsäuren 3.5 g
Natrium 369.6 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen