Thai watermelon salad
TM6 TM5 TM31

Thai watermelon salad

(Keine Bewertungen)

Zutaten

Cucumber and radish pickle

  • 1 eschalot
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 fresh red chilli, trimmed and cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 70 g rice wine vinegar
  • 20 g lime juice
  • 20 g caster sugar
  • ½ tsp sea salt
  • 4 radishes, trimmed and thinly sliced
  • 1 Lebanese cucumber, thinly sliced

Coriander dressing

  • 1 bunch fresh coriander, leaves only
  • 100 g coconut cream
  • 20 g lime juice
  • 2 tsp fish sauce or gluten free soy sauce
  • 2 makrut lime leaves

Salted cashews

  • 2 tsp caster sugar
  • ½ tsp sea salt
  • 2 tsp sesame seeds, black and white
  • 100 g raw cashews
  • 1 tsp sesame oil

Salad

  • 1000 g watermelon, rind removed and cut into wedges (see Tips)
  • 5 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 5 sprigs fresh mint, leaves only
  • 1 fresh red chilli, trimmed and sliced, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
837.2 kJ / 200.1 kcal
Eiweiß
5.4 g
Kohlenhydrate
26.5 g
Fett
10.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Ballaststoffe
5 g
Natrium
369.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte