Geräte und Zubehör
Curried pickled fish
Zubereitung 30 Min
Gesamt 49 Std.
6 portions
Zutaten
Curry sauce
-
cornflour1 ½ tbsp
-
water2 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
onions cut into thin slices2
-
ground cumin1 tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
dried bay leaves3
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 ½ tbsp
-
apple cider vinegar400 g
-
light brown sugar200 g
-
sea salt1 tsp
Fried fish
-
plain flour100 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs3
-
vegetable oil to deep fry
-
hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
431.5 mg
Eiweiß
23.9 g
Brennwert
1758.9 kJ /
420.4 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
59.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Veggie Pulp Crackers
11 Std. 30 Min
Milk Tart
8 Std. 45 Min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 Std. 15 Min
Mealie bread
55 Min
Chilli raita potato salad
55 Min
Malva Pudding
55 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 Min