Kompatible Versionen
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Eiweiß
- 54.5 g
- Kohlenhydrate
- 6.6 g
- Fett
- 50.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 20.5 g
- Ballaststoffe
- 4.1 g
- Natrium
- 2348.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2sa 20 dk
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2sa 20 dk
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2sa 20 dk