Geräte und Zubehör
Rhubarb and ginger gin fizz
Zubereitung 10 Min
Gesamt 336 Std. 10 Min
4 glasses
Zutaten
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glass
Natrium
12.8 mg
Eiweiß
0.4 g
Brennwert
351.5 kJ /
83.7 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ginspiration
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Fresh fig jam
55 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Curried almonds
25 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Lemon Champagne
50 Min
Mulled cider
15 Min
Ginger Sparkler
40 Min
Spiced nut clusters
35 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 Min
Mango daiquiri
5 Min