Geräte und Zubehör
Quick herb paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
180 g
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 180 g
Natrium
1920 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Fett
103.5 g
Ballaststoffe
22.9 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Hommus
15 Min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Coconut Yoghurt
19 Std. 15 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Satay sauce
15 Min
Smashed pea and bean dip
30 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min