Geräte und Zubehör
Mini Jamaican style ginger bundts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
386.5 mg
Eiweiß
4.5 g
Brennwert
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Fett
10.6 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
6.1 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mini cakes
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 Std.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Jaffa muffin
40 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min