Geräte und Zubehör
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
55.9 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
440.9 kJ /
105.4 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Vegan 'pulled pork'
20 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Vegetable stock paste
30 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Quick herb paste
10 Min
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min
Raw snickers slice
55 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min