Geräte und Zubehör
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
55.9 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
440.9 kJ /
105.4 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Beetroot salad
10min
Pink scramble
15min
Boiled Noodles
Ninguna valoración
CADA (4 ingredient muesli)
10min
2 ingredient dough
30min