Geräte und Zubehör
Everyday gourmet butter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
140 g
Zutaten
Butter
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
chilled water1000 g
Flavouring
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves5 sprigs
-
fresh thyme leaves only or 1 tsp dried thyme2 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
smoked salt or salt of choice, to taste2 - 3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 140 g
Natrium
695 mg
Eiweiß
13.7 g
Brennwert
8741.2 kJ /
2089.2 kcal
Fett
222.6 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
138.1 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Brandy snaps
30 Min
Raspberry whip
10 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Floating islands on white chocolate custard
1 Std. 5 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Strawberry Vinaigrette
5 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Santa Maria Dry Rub
5 Min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min