Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie

Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie

4.3 3 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 portions

Zutaten

  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease
    100 g
  • macadamia nuts
    150 g
  • crystallised ginger
    60 g
  • good-quality white chocolate broken into pieces
    300 g
  • gluten free flour
    150 g
  • caster sugar
    150 g
  • eggs
    4
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • ground ginger
    ½ tsp
  • sea salt
    2 pinches
  • whipped cream to serve
    300 g
  • ginger syrup to serve
    2 tbsp
  • honeycomb to serve (see Tips)

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 112.7 mg
Eiweiß 9.9 g
Brennwert 3055.2 kJ / 730.2 kcal
Fett 47.6 g
Ballaststoffe 3.6 g
gesättigte Fettsäuren 21.9 g
Kohlenhydrate 71.4 g

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