Geräte und Zubehör
Pears in orange syrup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
3 portions
Zutaten
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
dry Marsala wine60 g
-
cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon1
-
pears peeled, halved and core removed3
-
white sugar60 g
-
vanilla ice cream (see Tip), to serve300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
90 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1921.4 kJ /
459.2 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
83.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Homemade toasted muesli
30 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Bannofee Muffin
45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Energy breakfast bars
40 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min