Geräte und Zubehör
Spiced lamb roast (MEATER+®)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 29 Std. 50 Min
12 portions
Zutaten
-
olive oil1 tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
brown onion cut into quarters250 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste120 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into quarters2
-
salt1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
430.2 mg
Eiweiß
45.2 g
Brennwert
1625.5 kJ /
387 kcal
Fett
22.2 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
MEATER+®
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Curried pickled fish
49 Std.
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 Std. 55 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1 Std. 30 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 Std. 10 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min