Geräte und Zubehör
Tandoori paneer pizza
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
24 slices
Zutaten
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (2-3 cm, see Tips)250 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
coarse semolina to dust
-
fresh coriander leaves only
-
cucumber raita
-
fresh coriander leaves only, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
244 mg
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
442.6 kJ /
105.8 kcal
Fett
2.1 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
17.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Karachi halwa
3 Std.
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Savoury semolina
15 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Jeera rice (Cumin rice)
45 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min