Geräte und Zubehör
Blackberry vinegar chocolate truffles
Zubereitung 30 Min
Gesamt 17 Std.
35 portions
Zutaten
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
11.4 mg
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
341.8 kJ /
81.4 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
French dressing
5 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Bagels with bacon jam and egg
3 Std. 20 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Cranberry sauce
30 Min
Pickled Mushrooms
6 Std. 30 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 Std.
Warming porridge (Skinnymixers)
15 Min
Curried green beans
40 Min
Raspberry-infused vinegar
73 Std. 10 Min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min