
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 yellow capsicums flesh pierced
- 1 red capsicum flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 169.2 kcal / 710.7 kJ
- Eiweiß
- 5.4 g
- Fett
- 11.6 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Ballaststoffe
- 5.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2.1 g
- Natrium
- 772.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Rainbow bowl
1 Std. 20 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.