Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

4.9 57 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
5 portions

Zutaten

  • kampung chicken (1 whole kampung chicken)
    1800 - 2000 g
  • rice wine
    1 tbsp
  • salt plus ¼ tsp for sauce
    1 tbsp
  • fresh ginger cut in slices
    40 g
  • water
    1500 g
  • garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
    20 g
  • shallots
    20 g
  • cooking oil
    20 g
  • fresh chives chopped
    70 g
  • spring onions chopped
    30 g
  • fresh coriander chopped
    10 g
  • light soy sauce
    45 g
  • toasted sesame oil
    1 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1821 mg
Eiweiß 47 g
Brennwert 2598 kJ / 621 kcal
Fett 44 g
Ballaststoffe 1 g
gesättigte Fettsäuren 12 g
Kohlenhydrate 7 g

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