Geräte und Zubehör
Sous-Vide Drunken Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
2 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1084 kJ /
259 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sesame Crème
10 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised pork belly
55 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min