Vietnamese Lemongrass Pork Strips

Vietnamese Lemongrass Pork Strips

4.2 77 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
3 portions

Zutaten

  • pork shoulder fillets cut in thin strips
    300 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • cooking oil
    20 g
  • garlic cloves smashed
    2
  • fresh lemongrass cut in thin slices
    1 stalk
  • water
    1 tsp
  • fish sauce
    1 tsp
  • light soy sauce
    1 tsp
  • dark soy sauce
    ¼ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • lime juice only
    1
  • bird's eye chilli (chilli padi) (optional) cut in thin slices
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 893 mg
Eiweiß 18 g
Brennwert 1092 kJ / 261 kcal
Fett 19 g
Ballaststoffe 0 g
gesättigte Fettsäuren 5 g
Kohlenhydrate 4 g

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