Singapore Curry Chicken Noodles

5.0 3 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions

Zutaten

  • shallots
    50 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger
    20 g
  • dried shrimp rinsed
    40 g
  • dried chillies soaked, cut in half
    15 pieces
  • cooking oil
    80 g
  • fresh lemongrass white part only
    1 stalk
  • meat curry powder
    20 g
  • shrimp paste (belacan) toasted
    20 g
  • chicken stock
    1000 g
  • fried tofu cut in halves
    70 g
  • potatoes cut into large cubes
    350 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • chicken thighs, boneless with skin cut in small pieces
    500 g
  • fish cakes cut in small pieces
    150 g
  • coconut milk, fresh
    500 g
  • water
    1500 g
  • yellow noodles
    900 g
  • red chillies thinly sliced
    2
  • fried shallots
    20 g
  • sambal belacan to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 915.1 mg
Eiweiß 46.5 g
Brennwert 3909.8 kJ / 934.5 kcal
Fett 35.1 g
Ballaststoffe 6.3 g
gesättigte Fettsäuren 13.5 g
Kohlenhydrate 104.2 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen