Geräte und Zubehör
Polenta with Rich Meat Ragu
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
carrot peeled, cut in pieces70 g
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil55 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
water1600 g
-
polenta400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2981.7 mg
Eiweiß
32.5 g
Brennwert
2427.2 kJ /
580.7 kcal
Fett
32.7 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
16.8 g
Kohlenhydrate
135.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Polenta
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min