Kompatible Versionen
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1433 kJ / 341 kcal
- Eiweiß
- 22 g
- Kohlenhydrate
- 2.2 g
- Fett
- 26.9 g
- Ballaststoffe
- 3.3 g
Alternative Rezepte
Cod with citrus butter
50min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Asparagus and Mango Salad
35min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Porridge with Fresh Fruit
10min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min