Geräte und Zubehör
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
1693 kJ /
404 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
2.3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Provencale
1 Std.
Salt Cod Gratin
50 Min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 Std. 15 Min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 Min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 Std.
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min