Geräte und Zubehör
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
spring onions cut in pieces25 g
-
fresh parsley5 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
lemons 1 sliced and thin peelings of skin of ½1 ½
-
couscous100 g
-
water boiling120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
sea bass fillets2
-
olive oil½ tsp
-
water for steaming1000 g
-
tenderstem broccoli150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
28.8 g
Brennwert
1287 kJ /
308 kcal
Fett
8.5 g
Kohlenhydrate
29.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All-in-one Meals
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min