Geräte und Zubehör
Reuben's Stew
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 portions
Zutaten
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (optional) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
505 kJ /
121 kcal
Fett
8.3 g
Kohlenhydrate
8.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Raw
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Seitan Chilli
25 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Ratatouille
40 Min
Green Goodness Soup
10 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Almond Cheese
6 Std. 15 Min
Detoxifying Thai Soup
25 Min
White Bean Salad
5 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min