Geräte und Zubehör
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
Zubereitung 35 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
-
potatoes peeled, diced (2 cm)450 g
-
celeriac diced (2 cm)450 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
kale large stalks removed, leaves chopped200 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
olive oil10 g
-
onions quartered140 g
-
Stilton crumbled150 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)600 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
831 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
2095 kJ /
503 kcal
Fett
32 g
gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.