Geräte und Zubehör
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
shallot halved80 g
-
olive oil20 g
-
water250 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 Tbsp
-
blue cheese (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces150 g
-
plain flour30 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
waxy potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
parsnips peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
sweet potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
walnut halves50 g
-
honey2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
0.6 mg
Eiweiß
17.8 g
Brennwert
3305.3 kJ /
790 kcal
Fett
42.3 g
Ballaststoffe
14.3 g
gesättigte Fettsäuren
19.8 g
Kohlenhydrate
90.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Home Comforts
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom Stroganoff
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Pea and Mint Risotto
40 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Mushroom Risotto
30 Min