Kompatible Versionen
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cashew Nuts
- 150 g cashew nuts
- water, for soaking
Chilli Sauce
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, halved
- 120 g onions, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 25 g light brown sugar
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
oder ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- 30 g chipotle paste
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 5 g freshly squeezed lemon juice, or to taste
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages
- 15 g chia seeds
- 50 g water
- 125 g chestnut mushrooms
- 100 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 150 g firm tofu, cut in pieces
- 125 g cooked chestnuts, peeled
- 50 g red onion, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 1 red chilli, halved
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 25 g vegan cheese, grated
-
20
g tamari
oder light soy sauce
Root Veg Mash
- 400 g parsnips, peeled, diced (2 cm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 100 g carrots, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 250 g frozen peas
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 15 g olive oil
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3187 kJ / 762 kcal
- Eiweiß
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 78 g
- Fett
- 34 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7 g
- Natrium
- 1437 mg
Alternative Rezepte
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
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Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
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Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
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Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
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Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
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Vegan Bean Burgers
1h 20min