Geräte und Zubehör
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
butternut squash peeled if desired, cut in pieces (4 cm)500 g
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
vegetable oil plus 30 g1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
green cardamom pods7
-
poppy seeds1 ½ tsp
-
cloves2
-
brown onions quartered250 g
-
raw cashew nuts50 g
-
blanched almonds50 g
-
bay leaf1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
ground turmeric½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
water1000 g
-
basmati rice220 g
-
cumin seeds2 tsp
-
tinned coconut milk400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1250.4 mg
Eiweiß
10.2 g
Brennwert
2305.6 kJ /
551.1 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
9.1 g
gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant-based Around the World
15 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegetarian Chilli
35min
Mushroom Wellington
2h 20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min