Geräte und Zubehör
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
butternut squash peeled if desired, cut in pieces (4 cm)500 g
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
vegetable oil plus 30 g1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
green cardamom pods7
-
poppy seeds1 ½ tsp
-
cloves2
-
brown onions quartered250 g
-
raw cashew nuts50 g
-
blanched almonds50 g
-
bay leaf1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
ground turmeric½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
water1000 g
-
basmati rice220 g
-
cumin seeds2 tsp
-
tinned coconut milk400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1250.4 mg
Eiweiß
10.2 g
Brennwert
2305.6 kJ /
551.1 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
9.1 g
gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant-based Around the World
15 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min