Geräte und Zubehör
Baked pâté
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
25 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
allspice berries or ½ tsp ground allspice4
-
dried bay leaves2
-
gravy beef cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
boneless skinless pork belly rind removed and cut into cubes (3-4 cm)400 g
-
mixed roots and vegetables (e.g. carrots, parsnip, brown onion), cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
dried porcini mushrooms cut into slices10 g
-
chicken livers200 g
-
bread roll (approx.60 g)1
-
sea salt2 ½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
eggs3
-
butter 1-2 tsp for greasing
-
breadcrumbs for coating50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
307.2 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
501 kJ /
119 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sicilian iced coffee
4 Std. 10 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 Min
Tartare sauce
10 Min
Polish egg salad with tartar sauce
10 Min
Vegetable liquid stock (TM6)
3 Std. 15 Min
Tiraccino
1 Std. 5 Min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Chicken Liver Pate
25 Min
Sabayon
15 Min
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min