Geräte und Zubehör
Ukrainian chebureks
Zubereitung 55 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
10 pieces
Zutaten
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
450.2 mg
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
28.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ukrainian cuisine
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chilli Lime Steamed Corn
25 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Grisons Barley Soup
55 Min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Potato Pancakes
45 Min
Goulash soup
2 Std. 35 Min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min