
Geräte und Zubehör
Steak tartare
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
lemon juice, freshly squeezed20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (optional)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
160 kcal /
670 kJ
Eiweiß
21.3 g
Fett
5.8 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Ballaststoffe
1.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Deliciously Light
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Béarnaise sauce
20 Min
Steak Tartare
15 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Cachupa with pork and beans
Keine Bewertungen
Salmorejo
10 Min
Bloody Maria
2 Std. 45 Min
Smoothie
5 Min
Steak tartare
10 Min
Spicy sea bass (samke harra)
50 Min
Tuna Tartare
40 Min