
Geräte und Zubehör
Ratatouille
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut in halves120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (2-3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
101 kcal /
422 kJ
Eiweiß
3 g
Fett
6 g
Kohlenhydrate
9 g
Ballaststoffe
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy courgette soup
25 Min
Minestrone
45 Min
Apple cake
1 Std.
Pumpkin soup
35 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Basil pesto
10 Min
Tofu stew
30 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Chilli con carne
40 Min