Geräte und Zubehör
Ratatouille
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut in halves120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (2-3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3 g
Brennwert
422 kJ /
101 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Béchamel sauce
15 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Chilli con carne
40 Min
Pumpkin soup
35 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Chickpea soup with spinach
40 Min
Tomato rice
30 Min
Apple cake
1 Std.