Geräte und Zubehör
Refried Beans
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Pinto Beans
-
dried pinto beans16 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leafbay leaf, fresh (optional)1
-
vegetable stock50 oz
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (optional)1
-
vegetable oil½ oz
-
salt to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
957.9 mg
Eiweiß
49.3 g
Brennwert
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoffe
36.5 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
148.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cinco de Mayo
14 Rezepte
USA
USA
Texas Road Trip
19 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Basic Farro
35 Min
Red Beans and Rice
1 Std. 15 Min
Cranberry Vinaigrette
5 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Marinara Sauce
40 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Texas Caviar
15 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Quick Refried Beans
20 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min