Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
TM6

Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

4.6 (37 Bewertungen)

Zutaten

Chicken

  • 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • ½ oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
    oder ½ oz dried basil, plus extra to garnish

Vegetable Soup

  • 6 oz yellow onion, quartered
  • 1 garlic clove, smashed
  • 1 oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
  • 32 oz vegetable stock
  • 3 oz carrots, in pieces
  • 3 oz celery, in pieces
  • 4 oz fresh tomato, halved
  • 4 oz baby gold potatoes, halved
  • 4 oz zucchini, in pieces
  • 6 oz zucchini, whole
  • 6 oz carrots, whole

Steamed Vegetables and Sauce

  • 1 oz Dijon mustard
  • 4 oz sour cream
    oder 4 oz crème fraîche

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1506 kJ / 360 kcal
Eiweiß
31 g
Kohlenhydrate
23 g
Fett
17 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Ballaststoffe
5 g
Natrium
1059 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 79 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte