Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

4.7 53 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

Chicken
  • chicken breast fillets, boneless, skinless
    2
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh basil leaves plus extra to garnish
    ½ oz
    ½ oz dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
  • yellow onion quartered
    6 oz
  • garlic clove smashed
    1
  • unsalted butter cold, cubed (½ in.)
    1 oz
  • vegetable stock
    32 oz
  • carrots in pieces
    3 oz
  • celery in pieces
    3 oz
  • fresh tomato halved
    4 oz
  • baby gold potatoes halved
    4 oz
  • zucchini in pieces
    4 oz
  • zucchini whole
    6 oz
  • carrots whole
    6 oz
Steamed Vegetables and Sauce
  • Dijon mustard
    1 oz
  • sour cream
    4 oz
    4 oz crème fraîche

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1059 mg
Eiweiß 31 g
Brennwert 1506 kJ / 360 kcal
Fett 17 g
Ballaststoffe 5 g
gesättigte Fettsäuren 5 g
Kohlenhydrate 23 g

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