Geräte und Zubehör
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (optional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
17 g
Brennwert
2238 kJ /
535 kcal
Fett
34 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fresh Pasta Homemade
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Pasta Primavera
50 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Hawaiian Summer Rolls
1 godz.
Smoked Chocolate Mousse
45 min
Sourdough Bread
23 godz.
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.
Yam Gratin
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min