Geräte und Zubehör
Pasta Primavera
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
lemon1
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt divided2 tsp
-
water32 oz
-
broccoli florets6 oz
-
6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.)yellow squash halved, sliced on the bias (¼ in.)6 oz
-
carrots peeled, sliced on the bias (¼ in.)4 oz
-
red onion sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
red bell pepper in strips (¼ in.)4 oz
-
orecchiette pasta, dried10 oz
-
grated Parmesan cheese to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
809 mg
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
1068.1 kJ /
255.3 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One Pot Pastas
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Vegetable Patties
1h
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Tomato Basil Pasta
45min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Vegetarian Chili
50min