Pasta Primavera
TM6 TM5

Pasta Primavera

4.1 ( 52 Bewertungen )

Zutaten

  • 1 lemon
  • 2 garlic cloves smashed
  • 1 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 2 tsp salt divided
  • 32 oz water
  • 6 oz broccoli florets
  • 6 oz yellow squash halved, sliced on the bias (¼ in.)
    oder 6 oz zucchini halved, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz carrots peeled, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz red onion sliced in half moons (¼ in.)
  • 4 oz red bell pepper in strips (¼ in.)
  • 10 oz orecchiette pasta, dried
  • grated Parmesan cheese to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
255.3 kcal / 1068.1 kJ
Eiweiß
8.1 g
Fett
5.7 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Natrium
809 mg

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